Suikerspinmachine huren

Wilt u een suikerspinmachine huren voor uw feest? En wilt u hier niet teveel voor betalen? Dan bent u bij springkussenhuren.info aan het juiste adres. U huurt bij ons al een suikerspinmachine vanaf slechts € 29,00 per dag. Dit is dan ook nog eens incl. 25 porties suikerspinsuiker en stokjes? U kunt dus direct aan de gang voor 25 heerlijke en eerlijke suikerspinnen.

Suikerspinmachine huren

Zoals aangegeven kunt u heel voordelig huren in combinatie met een springkussen. Maar uiteraard kunt u de suikerspinmachine ook “los” huren. De prijs voor het huren per dag is dan € 49,00. U krijgt er dan ook nog eens 25 porties suikespinsuiker en natuurlijk de stokjes bij. U kunt dan direct van start om de lekkerste suikerspinnen te maken.

Meerdere smaken

Wij hebben verschillende malen getest met verschillende smaken suiker. Uiteindelijk zijn er twee soorten overgebleven. Uiteraard de vertrouwde roze suikerspin (aardbeien smaak) en de blauwe suikerspin, de bosbessen smaak. U kunt bij de aanvraag voor het reserveren aangeven welke smaak u bij uw reservering wenst te ontvangen.

Extra porties nodig?

Heeft u meer nodig dan 25 suikerspinnen? Geen probleem! Wij hebben altijd ruimschoots suikerspinssuiker en stokjes op voorraad. Qua kosten moet u rekening houden met € 0,30 per extra suikerspin. U ontvangt ook daarbij uiteraard niet alleen de suikerspin suiker, maar ook de stokjes om het compleet te maken.