Vijfhoek Circus​

Springkussen huren

Met het springkussen vijfhoek circus hebben de kinderen ongetwijfeld urenlang springplezier. Dit springkussen is een feest op zich op ieder feest. Het is een relatief licht springkussen en door de verschillende attributen in het kussen en de ontzettend leuke glijbaan hebben de kinderen urenlang speelplezier.
Het springkussen vijfhoek circus laat zich het best omschrijven als een mulitfun springkussen. Het glijden van de glijbaan. Het klauteren op de attributen, of gewoon het springen op het springgedeelte. Het kan allemaal en de kinderen kunnen er met volle teugen van genieten.

Previous slide
Next slide
springkussen huren ballon blauw
Vorige

Mini Bounce Haai

Volgende

Vijfhoek Seaworld

Een heel nieuw model uit 2015! Dit fantastische springkussen wordt nog niet door veel bedrijven verhuurd. Maar wij hebben hem!
Het springkussen vijfhoek circus is een opvallende verschijning. Omdat de vorm net iets anders is dan de normale springkussens. Door de leuke glijbaan, en de speelattributen in het springkussen.

Wilt u weten of springkussen vijfhoek circus bij u in de tuin of op het plein past? Hieronder de afmetingen van het springkussen vijfhoek circus.

Afmeting opgeblazen4.2 x 3,3 x 2,8
Gewicht:88 Kilogram
Gewicht blower:15 Kilogram
Opzettijd:Ca 7 minuten
Afbreken:1-2 Persoon
Capaciteit:7 Personen
Huurprijs:€ 79,- per dag incl. BTW

 

Urenlang springplezier


Daarnaast huurt u het springkussen ook nog eens voor een messcherpe prijs van € 79,- inclusief de BTW.
Het springkussen wordt gebracht met grondpennen en een onderzeil zodat deze veilig neergezet en gebruikt kan worden. Het plaatsten op gras heeft altijd de voorkeur zodat het springkussen gemakkelijk met de grondpannen te bevestigen is. Als dit niet mogelijk kan het springkussen vrijwel op elke ondergrond geplaatst worden. Op deze plek moet dan natuurlijk wel een bevestigingspunt aanwezig zijn. “Maar een springkussen is toch erg zwaar en veel werk?” Hoor ik u zeggen. Maakt u zich geen zorgen! Met onze bezorgservice komen wij dit allemaal voor u regelen. Voor het bedrag van deze bezorgservice komen wij het springkussen: bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen.
Om het overzichtelijk te houden hebben wij de regio’s op postcode verdeeld. In onderstaande tabel kunt u nagaan wat voor u de bezorgkosten zijn.
Voor verdere huurinformatie verwijs ik u graag door naar het tabblad ‘’huurvoorwaarden’’.

Aanbieding!

Suikerspinmachine

Gaat u een springkussen huren?
Dan kunt u voor slechts € 29,- extra hier een suikerspinmachine bij huren. Incl. 25 porties voor de suikerspinnen. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanvraag Springkussen
Step 1 of 7
Naam

1

Geef je voorkeuren door

Gebruik het formulier om een Springkussen aan te vragen en om je voorkeuren door te geven. 

2

contact

Wij nemen contact met je op via e-mail ter bevestiging.

3

Springen maar!

Wij komen het springkussen brengen op de overeengekomen datum en tijdstip!

Scroll naar boven