Springkussenhuren.info helpt

Springkussenhuren.info helpt mee bij de wederopbouw van Nepal na de verschrikkelijke aardbeving. Niet door zelf fysiek hulp te leveren, maar door 50% van de huurprijs van uw springkussen in de maand mei (mits in mei besteld en afgenomen) te doneren aan Giro 555. Hiermee hopen wij ons steentje bij te kunnen dragen aan de wederopbouw.

Niets doen is geen optie

Toen we de beelden van de ramp voorbij zagen komen hebben we er niet lang over hoeven nadenken. Springkussenhuren.info helpt mee aan de wederopbouw van het getroffen gebied door geld over te maken. Kort hebben wij overwogen om hulpgoederen te leveren, echter nadat we hebben vernomen dat geld beter is dan goederen, hebben wij besloten om een financiële bijdrage te leveren.
Springkussenhuren.info helpt op deze manier graag mee.

Help mee

Springkussenhuren.info helptTwijfelt u over het huren van een springkussen? Een springkussen huren wordt natuurlijk nog leuker als u weet dat de helft van uw huurbedrag wordt doorgestort naar Giro 555. Wellicht kan u dit overtuigen om toch te kiezen voor een mooi springkussen bij springkussenhuren.info. Springkussenhuren.info helpt u mee in de keuze voor het juiste kussen.