springkussen huren

Springkussen huren populairder dan ooit.

Springkussen huren populairder dan ooit! Dit blijkt uit het aantal zoekopdrachten naar de term “springkussen huren” in Google. Uiteraard komt dit door de zomermaanden, maar zelfs in vergelijking met de afgelopen jaren in een gelijke periode wordt er veel meer gezocht naar het huren van een springkussen. Het aantal zoekopdrachten is gestegen met meer dan 10%. En dat is ook niet zo vreemd. Het zien huren, doet vaak huren. Veel van onze springkussens verhuren wij dan ook door de mond tot mond reclame. Voor ons de belangrijkste manier van marketing.
De sterke punten die naar voren komen zijn voor ons de gratis bezorging bij het springkussen huren binnen West Friesland. Daarnaast helpt het gratis opzetten en afbreken van het springkussen ook enorm. De meeste klanten willen niet anders meer als ze een keer een springkussen hebben gehuurd.

Springkussen huren populairder door goede service?

Wij denken dat dit het geval is, veel van onze klanten geven duidelijk aan de volgende keer weer bij springkussenhuren.info te willen huren in verband met het gratis bezorgen, opzetten, afbouwen en weer ophalen van het springkussen binnen West Friesland. Het is als het ware een luxe pakket. Het enige waar u zorg voor zou moeten dragen is het hebben van een stroompunt waar wij het springkussen op aan kunnen sluiten. Als dit er ligt dan zorgen wij voor de rest. Ophalen kan tot ’s avonds 22.00. Deze excellente service heeft er bij ons in ieder geval voor gezorgd dat een springkussen huren populairder aan het worden is.

Springkussen huren is tijdloos

Er is de afgelopen jaren veel veranderd met de komst van de computers, kinderen spelen een stuk minder buiten. Toch zijn er nog altijd redenen waarom kinderen wél buiten gaan spelen. Kermisattracties blijven bijvoorbeeld altijd leuk voor kinderen, en met springkussens is dit niet anders. Vond u zelf vroeger een springkussen ook erg leuk? De kans dat uw kinderen dit nu ook vinden is heel groot. Een springkussen is een echt tijdloos vermaken.
In de praktijk merken we zelfs dat niet alleen de kinderen graag willen springen, ook de volwassenen springen graag nog even mee!

Springkussen Kopen

Een mooi stevig springkussen huren is natuurlijk al fantastisch, maar naast het huren van springkussens is het kopen van springkussens nu ook mogelijk bij springkussenhuren.info.
Wij hebben een breed aanbod in springkussens voor u bij elkaar kunnen krijgen. Naast hele kleine springkussens kunnen wij u ook grotere springkussens aanbieden. Onze persoonlijke favorieten zijn overigens de springkussens met de extra mogelijkheden.
Bijvoorbeeld het springkussen met een extra glijbaan, een ballenbak of een zwembad(je) erbij.
Er zijn veel verschillende mogelijkheden en verschillende prijsklassen waar u uit kunt kiezen.

Wat kost een springkussen kopen?

Een springkussen kopen kan vanaf € 249,- en u kunt het op laten lopen tot € 849,-.
Maar dan heeft u natuurlijk ook gewoon zelf altijd een springkussen thuis staan. De prijzen zijn inclusief de blowers en BTW. U koopt dus echt een compleet springkussen waar u, en vooral uw kinderen natuurlijk direct veel plezier van kunnen hebben.
Er zit overigens wel een kwaliteitsverschil in de springkussens die u bij ons kunt huren, en de springkussens die u bij ons koopt. Een belangrijk verschil zit hem bijvoorbeeld in het materiaal van het springkussen. Deze is bij een springkussen dat u huurt vele malen sterker dan bij een springkussen dat u koopt.

Suikerspinmachine huren

suikerspinmachine huren

Suikerspinmachine huren

Maak uw feest nog completer door een suikerspinmachine te huren bij uw springkussen. Een springkussen huren is natuurlijk al een feest voor de kinderen op het verjaardagspartijtje van uw kind, of voor een bedrijfs of buurtfeest. Maar een suikerspinmachine geeft misschien net weer dat kleine beetje extra waardoor uw feest een onvergetelijk feest wordt. Een suikerspinmachine huren geeft u feest nog meer uitstraling.

Kosten suikerspinmachine huren

Voor de kosten hoeft u het huren van de een suikerspinmachine zeker niet te laten. Huurt u een suikerspinmachine in combinatie met een springkussen dan betaalt u slechts € 29,-. U krijgt bij de suikerspinmachine dan de ingrediënten en stokjes om 25 suikerspinnen te kunnen maken. Heeft u meer nodig? Elke suikerspin extra kost aan ingrediënten € 0,25. Heeft u 50 suikerspinnen nodig in plaats van 25? Dan kost u dit € 6,25 extra.
Wilt u alleen de suikerspinmachine huren? Dan kost dit € 49,-. Uiteraard geldt ook voor de suikerspinmachine dat wij deze in heel West Friesland gratis bezorgen en ophalen.

Nog meer nodig?

Als u het feestje nog completer wilt maken kunt u ervoor kiezen om, naast een suikerspinmachine huren, ook nog een popcornmachine te huren. Stelt u zich eens voor: Een springkussen in het midden, een popcornmachine aan de rechterkant, en een een suikerspinmachine aan de linkerkant. Of andersom natuurlijk. Welk kunt zou dit nou geen feest vinden? Het ultieme feestje kan gevierd worden. En uw feestje zal een feestje worden om nooit te vergeten.
Natuurlijk is alleen een springkussen huren ook leuk, maar wat extra aankleding zal zeker helpen om het feestje nog leuker te maken.

Nieuw springkussen in onze collectie

We zijn nog maar kort bezig, maar gezien het aantal bestellingen dat we nu al hebben ontvangen weten we dat we goed zitten met de prijsstelling en onze gratis bezorging in een straal van 15 kilometer rond Andijk. Het zien van de springkussens heeft nu al meerdere keren geleid tot nieuwe klanten. Een springkussen huren is dan ook ontzettend leuk. Omdat we merkten dat we steeds vaker nee hebben moeten verkopen zijn we op zoek gegaan naar een extra nieuw springkussen in onze collectie.

Nieuw springkussen in onze collectie: Vijfhoek Circus

Met trost kunnen we dan ook aangeven dat we een nieuw springkussen in onze collectie hebben kunnen verkrijgen. Dit is het springkussen circus Vijfhoek.
nieuw springkussen in onze collectie

Het nieuwe springkussen is een modern model. De vijf hoeken in het kussen zijn uniek te noemen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook gekeken naar waar de kinderen het meest mee speelden. De glijbaan was één van de favorieten. Maar ook de attributen zoals in springkussen Dino werden ontzettend veel gebruikt.
De keuze was voor ons dan ook niet moeilijk. Een nieuw springkussen in onze collectie moest het Circus springkussen worden.

Kosten voor het huren van springkussen circus

Omdat wij verwachten dat dit model veel verhuurd zal gaan worden hebben wij besloten om dit springkussen zeer scherp aan te bieden. Met een huurprijs van € 59,- weten we zeker dat we een zeer aantrekkelijk aanbod doen. Wij hebben uiteraard ook gezocht wat onze concurrenten voor dit springkussen rekenen. Maar hebben hier niets van kunnen vinden. Dit model is zo nieuw dat het nog niet verhuurd wordt door onze collega’s. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe springkussen in onze collectie een heuse toevoeging is. Hij is leuk, speels en ziet er ook nog eens goed uit. Voor de ramen zit overigens gaas zodat de kinderen niet door de openingen kunnen vallen.

Popcornmachine huren

popcornmachineEen feestje geven om nooit te vergeten? Een popcornmachine huren kan hier goed bij helpen. Een springkussen huren is natuurlijk al ontzettend leuk. Maar hoe leuk is het als een popcornmachine huren ook nog mogelijk is. Bij ons kan dat, en omdat de prijzen voor het huren van onze springkussens zo ontzettend scherp zijn, blijft het totale financiële plaatje nog altijd vriendelijk.
Wij zullen u altijd een mooi voorstel kunnen doen als u een bij ons een springkussen huurt en dit wilt combineren met een popcornmachine huren.

Wat kost een popcornmachine huren

Dé belangrijkste vraag is natuurlijk wat de kosten zijn voor het huren van een popcornmachine huren. Zoals u heeft kunnen zien zijn bij ons de prijzen voor het huren van de springkussens ontzettend scherp. Met het huren van de popcornmachine is dit niet anders. U kunt bij ons de popcornmachine huren voor € 39,- per dag. Dit is inclusief benodigdheden voor 50 zakjes popcorn, en de zakjes krijgt u er uiteraard ook bij!
Een popcornmachine huren kunt u overigens nog voordeliger als u ook een springkussen bij ons huurt. Wij zullen u dan een zeer scherpe prijs aanbieden voor de combinatie die u bij ons huurt.

Gebruik van de popcornmachine

Een popcornmachine huren moet natuurlijk zo leuk mogelijk zijn. Wij geven u bij het huren van de popcornmachine een duidelijke uitleg hoe u de popcornmachine moet gebruiken, het schoonmaken van deze machine nemen wij uiteraard voor het grootste gedeelte voor onze rekening. Als u een popcornmachine bij ons huurt nemen wij zoveel mogelijk het werk bij u uit handen.

Springkussenhuren.info helpt

Springkussenhuren.info helpt mee bij de wederopbouw van Nepal na de verschrikkelijke aardbeving. Niet door zelf fysiek hulp te leveren, maar door 50% van de huurprijs van uw springkussen in de maand mei (mits in mei besteld en afgenomen) te doneren aan Giro 555. Hiermee hopen wij ons steentje bij te kunnen dragen aan de wederopbouw.

Niets doen is geen optie

Toen we de beelden van de ramp voorbij zagen komen hebben we er niet lang over hoeven nadenken. Springkussenhuren.info helpt mee aan de wederopbouw van het getroffen gebied door geld over te maken. Kort hebben wij overwogen om hulpgoederen te leveren, echter nadat we hebben vernomen dat geld beter is dan goederen, hebben wij besloten om een financiële bijdrage te leveren.
Springkussenhuren.info helpt op deze manier graag mee.

Help mee

Springkussenhuren.info helptTwijfelt u over het huren van een springkussen? Een springkussen huren wordt natuurlijk nog leuker als u weet dat de helft van uw huurbedrag wordt doorgestort naar Giro 555. Wellicht kan u dit overtuigen om toch te kiezen voor een mooi springkussen bij springkussenhuren.info. Springkussenhuren.info helpt u mee in de keuze voor het juiste kussen.

Goedkoop een springkussen huren

Goedkoop een springkussen huren

Als u heeft besloten om een springkussen te gaan huren, wilt u natuurlijk ook goedkoop een springkussen huren. Wij begrijpen natuurlijk ook dat u, net als iedereen, uw geld maar één keer kan uitgeven. Een springkussen huren is natuurlijk fantastisch leuk. Maar goedkoop een springkussen huren is nog vele malen leuker. Als wij in de markt kijken zien wij dat een springkussen huren al mogelijk is voor een bedrag van € 45,-. Dat is toch geen geld voor een prettige dag voor uw kinderen, de kinderen van de vereniging of de buurtkinderen. Een goedkoop springkussen huren kan een groot plezier zijn voor iedereen. Wij raden u overigens uiteraard wel aan om goed te lezen wat u huurt. Goedkoop een springkussen huren online is natuurlijk leuk, maar u moet wel krijgen wat u verwacht. Vooral de maatvoering is belangrijk. Voor € 45,- huurt u over het algemeen een vrij klein springkussen. Vanaf € 59,- heeft u een grotere variant.

Aandachtspunten bij het goedkoop een springkussen huren

Om misverstanden te voorkomen bij het goedkoop een springkussen huren is het zoals al aangegeven belangrijk om goed te lezen. Als u de informatie op de websites goed doorneemt kunt u goed nagaan wat u kunt verwachten. Zeker qua afmetingen is het ook handig om even uit te stappen wat u daadwerkelijk gaat krijgen. De hoogte is wat minder eenvoudig “uit te zetten” natuurlijk, maar toch handig om daar een duidelijk beeld bij te krijgen.
Daarnaast is het zaak om even na te gaan of de ondergrond waar u het springkussen op wilt gaan zetten mooi vlak is. Het is wellicht een open deur. Maar als de springkussen op een schuin vlak staat, zal dit voor de kinderen vrij lastig zijn om er goed op te springen. Het kan natuurlijk gebeuren dat er dan ongelukken ontstaan.

Voordelig en goedkoop een springkussen huren?

Als u echt voordelig uit wilt zijn, met goede service, dan bent u bij springkussenhuren.info aan het juiste adres. Niet alleen leveren wij kwalitatief hoogwaardige springkussens. Wij leveren ook nog eens service. Wij denken en kijken met u mee. Geef aan wat uw wensen zijn, en wij zullen met u meedenken om na te gaan wat mogelijk is.