Springkussen Jungle

Springkussen Jungle is ons kleinste springkussen, maar nog altijd prima geschikt voor 4 kinderen. Voor slechts € 59,- Inclusief BTW huurt u bij ons springkussen verhuurbedrijf al dit ontzettend leuke springkussen.
Het springkussen Jungle is overigens wel gewoon een professioneel springkussen, echt voor de professionele verhuur. De kinderen springen dus op een buitengewoon stevig springkussen.

Afbeeldingen van springkussen Jungle

Uiteraard wilt u zien wat u huurt. Daarom hieronder een aantal afbeeldingen:
Springkussen Jungle

Afmetingen springkussen Jungle

Hieronder kunt u zien wat de afmetingen zijn van het springkussen, en wat de capaciteit is. Hiermee kunt u gelijk thuis uitmeten of dit springkussen op de plaats past waar u deze wilt plaatsen. Houdt er wel rekening mee dat achter het springkussen ook nog 2 meter nodig is voor de blower.

Afmeting opgeblazen 3,9 x 3,0 x 2,1
Gewicht: 75 Kilogram
Gewicht blower: 15 Kilogram
Opzettijd: Ca 5 minuten
Afbreken: 1 Persoon
Capaciteit: 4 Personen
Huurprijs: € 59,- per dag


Reserveren

Overtuigd van springkussen Jungle

Bent u overtuigd dat springkussen Jungle voor u de juiste keuze is? Via ons contactformulier kunt u direct een aanvraag indienen voor het springkussen. Als u het direct wilt weten kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. U hoort dan direct of het springkussen op de door u gewenste datum nog vrij is.
Naast het gegeven dat onze kosten voor het huren laag zijn, hanteren wij ook scherpe kosten voor de bezorging van de springkussen.
Overigens is het meer dan alleen bezorging. Bij de bezorging hoort ook het opzetten, afbreken, ophalen en weer afbreken.
In onderstaande tabel kunt u direct nagaan wat de bezorgkosten zijn.
 

Onze Bezorgservice

Wilt u een springkussen huren, maar ziet u op tegen alle rompslomp van het ophalen en opzetten?
Bij Springkussenhuren.info heeft u deze problemen allemaal niet. Met onze bezorgservice komen wij de springkussens bij u bezorgen, opzetten, afbreken en weer ophalen tegen zeer scherpe tarieven.

Om het overzichtelijk te houden hebben wij de regio’s op postcode verdeeld. In onderstaande tabel kunt nagaan wat voor u de bezorgkosten zijn.

Postcode
Bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen
1601-1629
€ 20,-
1656-1699
€ 20,-
1630-1655
€ 25,-
1440-1499
€ 30,-
1700-1753
€ 35,-
1770-1775
€ 35,-
1800-1899
€ 45,-
1754-1769
€ 55,-
1777-1789
€ 55,-
1900-1999
€ 55,-

Woont u buiten één van de genoemde postcodes? En wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Dat kan natuurlijk altijd. Via ons offerte formulier kunt u gratis en vrijblijvend een scherpe offerte bij ons opvragen.
Maak een goede keuze en wij zien uw reservering uiteraard graag tegemoet. Omdat al onze kussens nagenoeg nieuw zijn, is het springen op deze kussens een gegarandeerd succes!

Reserveren? Bel 06-53488202

Valmatten huren

Wij als Springkussenhuren.info zetten ons natuurlijk in dat de kids zo veilig mogelijk kunnen springen. Zo gaan wij mee met het nieuwe Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen 2021. Met dit nieuwe besluit hebben wij direct valmatten aangeschaft die voldoen aan alle eisen. Deze valmatten komen voor de in en uitgang te liggen zodat ook op die plekken geen kind zich kan bezeren. Dit hoeft echter alleen als het springkussen op stenen of een andere harde ondergrond komt te staan. Op gras zijn deze matten dus niet nodig.
De valmatten zijn 1.2m lang en 1.0m diep en sluiten naadloos aan doormiddel van klittenband.

Bij ons huurt u ze al voor €10,-. U huurt dan meteen het juiste aantal valmatten voor het gehuurde springkussen.