Springkussen Dino

Springkussen Dino is het grootste springkussen uit onze collectie. Het is een zogenaamd multiplay springkussen.
Er staan in het springkussen een aantal attributen waar de kinderen op kunnen klimmen en klauteren. Daarnaast heeft het springkussen Dino ook nog een glijbaan waar de kinderen naar hartenlust op kunnen glijden. Een springkussen huren als het model van springkussen Dino staat garant voor veel springplezier!
Het springkussen is overdekt waardoor er, ook met minder weer, nog altijd prima gespeeld kan worden op dit fantastische kussen.
Springkussen Dino is vervaardigd in 2014 en in 2015 voor het eerst verhuurd! De kinderen springen dus op een nieuw, en gecertificeerd springkussen!

Afbeeldingen Springkussen Dino

Om u een nog beter beeld te geven bij wat u eigenlijk huurt als u springkussen dino gaat huren, nog wat extra afbeeldingen van het springkussen Dino.
Springkussen Dino

 

Reserveren? Bel 06-30072021

Zoals u kunt zien krijgt u met dit springkussen een fantastisch kussen waar de kinderen uren plezier van zullen hebben. Als u dit springkussen huurt krijgt u er een blower bij, die passend is voor dit springkussen.
Het opzetten is een klusje van nog geen 10 minuten. Als het springkussen eenmaal uitgerold op de grond ligt is het binnen 2 minuten volledig opgeblazen. Het springkussen Dino is een fantastisch kussen waar u, en vooral de kinderen veel plezier aan zullen beleven.
Belangrijk om te weten is nog dat www.springkussenhuren.info de allerlaagste kosten voor u in rekening brengt. U huurt nergens voordeliger dan bij springkussenhuren.info.
Neem direct contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.
Prijzen zijn overigens ook nog eens inclusief BTW. Geen addertjes dus, en geen verborgen kosten. Gewoon eerlijke huur, voor een eerlijk en nieuw product.

Afmetingen Springkussen Dino

Afmeting opgeblazen 5,2 x 6,0 x 5,0 m
Gewicht: 150 Kilogram
Gewicht blower: 15 Kilogram
Opzettijd: Ca 10 minuten
Afbreken: 1-2 Personen
Capaciteit: 12 Personen
Huurprijs: € 99,- per dag

Springkussen Dino laten bezorgen? Of zelf afhalen?

Laten bezorgen? Of zelf afhalen?

U kunt ervoor kiezen om het Dino springkussen te laten bezorgen, opzetten, afbreken en weer ophalen. Of u kunt ervoor kiezen om het Dino springkussen af te halen bij ons in Andijk.
Als u kiest voor afhalen moet u er wel rekening mee houden dat het Dino springkussen toch een redelijk groot attribuut is. U kunt deze dan ook het best afhalen met een bestelbus of een aanhangwagen.
Om het overzichtelijk te houden hebben wij de regio’s op postcode verdeeld. In onderstaande tabel kunt nagaan wat voor u de bezorgkosten zijn.
Bij bestellingen vanaf € 199,- is de bezorging gratis bij onderstaande postcodes

Postcode
Bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen
1619 en 1693
Gratis bezorging
1601-1618
€ 15
1620-1692
€ 15
1694-1699
€ 15
1440-1499
€ 20,-
1700-1789
€ 25,-
1800-1899
€ 35
1900-1999
€ 39,-

Woont u buiten één van de genoemde postcodes? En wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Dat kan natuurlijk altijd. Via ons offerte formulier kunt u gratis en vrijblijvend een scherpe offerte bij ons opvragen.