Opblaasfiguren

Heeft u iets te vieren? Dan zorgen onze opblaasfiguren zeker voor een verhoging van de feestvreugde. Bij Springkussenhuren.info kunt u kiezen uit de nieuwste opblaasfiguren. Onze moderne figuren zijn niet alleen geschikt voor een opblaas Abraham of opblaas Sarah u kunt ze huren voor alle leeftijden en alle feesten.

Hoe werkt het huren van opblaasfiguren bij springkussenhuren.info?

Het huren van een opblaasfiguur is kinderlijk eenvoudig. Zoek een leuk model uit (de keuze is reuze) en geef aan ons door wanneer u deze wilt huren. Dit kan per email, telefonisch of via whatsapp. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk de bevestiging van uw reservering. U huurt het opblaasfiguur voor maximaal 4 dagen. U kunt hem bijvoorbeeld ophalen op vrijdag en retourneren op de zondag of maandag. U betaalt dan de huurprijs van € 49,00. Wilt u langer huren? Dat kan natuurlijk. Een extra huurdag kost € 5,00.


Opblaasfiguur Bouwvakker Abraham of Sarah op de Sneakers

opblaasfiguur Tokkie man en vrouw


Reserveren


Opblaasfiguur Beachboy Abraham

De beachboy Abraham, veel verhuurd op vlotte verjaardagen. Is de abraham of jubilaris nog een echte beachboy? Bertus de beachboy straalt het uit.
opblaasfiguur beachboy


Reserveren

Opblaasfiguur Beachgirl Sarah

Als er een beachboy is moet er natuurlijk ook een beachgirl zijn, et voila, wat dacht je hiervan. Beppie de Beachgirl voor ieder vlot feestje.
opblaasfiguur beachgirl

Voor de “ouwe lul”

Dan moet je deze hebben natuurlijk. De ouwe lul is een echte blikvanger. Een beetje fout, maar natuurlijk een ontzettende blikvanger.
opblaasfiguur ouwe lul


Reserveren

Opblaasfiguur De Liefhebber Abraham

Houdt het feestvarken van een drankje en is er wellicht iets spraken van overgewicht? De liefhebber is dan een must have op het feest.


Reserveren

Opblaasfiguur Sarah Gezelligheid

Hoe gezellig wil je het hebben? Met deze Sarah in de tuin is het in ieder geval gelijk een heel stuk gezelliger. Gegarandeerde feestvreugde.


Reserveren

Opblaasfiguur Abraham op bierglas

Hoe gezellig wil je het hebben? Met deze Sarah in de tuin is het in ieder geval gelijk een heel stuk gezelliger. Gegarandeerde feestvreugde.
man op bierpul


Reserveren

Opblaasfiguur Sarah op Bierglas

Houdt de jubilaris of jarige wel van een biertje (of een ander alcoholisch drankje)? Dan is deze Sarah op bierglas natuurlijk de beste Sarah om de feestvreugde extra te vergroten.
vrouw op glas drank


Reserveren

Opblaasfiguur Dokter Abraham

Werkt de jarige, abraham of jubilaris in de zorg. Daar hebben we rekening mee gehouden. Hoe toepasselijk is het dan om dit opblaasfiguur neer te zetten?
opblaasfiguur verpleegkundige man


Reserveren

Opblaasfiguur Verpleegkundige Sarah

Werkt je in de zorg? Geen enkele sarah is toepasselijker dan dit hele mooie opblaasfiguur. 4 meter hoog en daarmee een echte eyecatcher.
verpleegkundige vrouw


Reserveren