Nieuw springkussen in onze collectie

We zijn nog maar kort bezig, maar gezien het aantal bestellingen dat we nu al hebben ontvangen weten we dat we goed zitten met de prijsstelling en onze gratis bezorging in een straal van 15 kilometer rond Andijk. Het zien van de springkussens heeft nu al meerdere keren geleid tot nieuwe klanten. Een springkussen huren is dan ook ontzettend leuk. Omdat we merkten dat we steeds vaker nee hebben moeten verkopen zijn we op zoek gegaan naar een extra nieuw springkussen in onze collectie.

Nieuw springkussen in onze collectie: Vijfhoek Circus

Met trost kunnen we dan ook aangeven dat we een nieuw springkussen in onze collectie hebben kunnen verkrijgen. Dit is het springkussen circus Vijfhoek.
nieuw springkussen in onze collectie

Het nieuwe springkussen is een modern model. De vijf hoeken in het kussen zijn uniek te noemen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook gekeken naar waar de kinderen het meest mee speelden. De glijbaan was één van de favorieten. Maar ook de attributen zoals in springkussen Dino werden ontzettend veel gebruikt.
De keuze was voor ons dan ook niet moeilijk. Een nieuw springkussen in onze collectie moest het Circus springkussen worden.

Kosten voor het huren van springkussen circus

Omdat wij verwachten dat dit model veel verhuurd zal gaan worden hebben wij besloten om dit springkussen zeer scherp aan te bieden. Met een huurprijs van € 59,- weten we zeker dat we een zeer aantrekkelijk aanbod doen. Wij hebben uiteraard ook gezocht wat onze concurrenten voor dit springkussen rekenen. Maar hebben hier niets van kunnen vinden. Dit model is zo nieuw dat het nog niet verhuurd wordt door onze collega’s. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe springkussen in onze collectie een heuse toevoeging is. Hij is leuk, speels en ziet er ook nog eens goed uit. Voor de ramen zit overigens gaas zodat de kinderen niet door de openingen kunnen vallen.