Multifun Springkussen

Het Multifun Springkussen is een springkussen waar niet alleen heerlijk op gesprongen kan worden. Omdat het meer is dan alleen maar een springkussen kunnen de kinderen er zich heerlijk op vermaken. De glijbaan aan het multifun springkussen geeft het kussen net dat beetje extra waardoor de kinderen zich nog beter zullen vermaken.
Een leuk springkussen huren voor een kleinere groep kinderen (+/- 7 kinderen) Dan is het multifun springkussen een heerlijke keuze voor een goed springkussen.

Afbeeldingen van het multifun springkussen

Om nog beter te weten wat u huurt hieronder een aantal afbeeldingen van het multifun springkussen:
multifun springkussen

Afmetingen van het multifun springkussen

Hieronder een overzicht met de maten en het gewicht van het multifun springkussen.

Afmeting opgeblazen 4,1 x 4,35 x 3,1
Gewicht: 110 Kilogram
Gewicht blower: 15 Kilogram
Opzettijd: Ca 7 minuten
Afbreken: 1 Persoon
Capaciteit: 7 Personen
Huurprijs: € 79,- per dag

Reserveren

Reserveren van het Multifun Springkussen

Als u het multifun springkussen wilt gaan huren kunt u dit aan ons laten weten door het contactformulier in te vullen, of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan direct aangeven of op de door u gewenste datum het springkussen multifun nog beschikbaar is.
Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor het huren van het springkussen multifun.

Laten bezorgen? Of zelf afhalen?

U kunt ervoor kiezen om het multifun springkussen te laten bezorgen, opzetten, afbreken en weer ophalen. Of u kunt ervoor kiezen om het multifun springkussen af te halen bij ons in Andijk.
Als u kiest voor afhalen moet u er wel rekening mee houden dat het multifun springkussen toch een redelijk groot attribuut is. U kunt deze dan ook het best afhalen met een caddy, bestelbus of een aanhangwagen.
Om het overzichtelijk te houden hebben wij de regio’s op postcode verdeeld. In onderstaande tabel kunt nagaan wat voor u de bezorgkosten zijn.
Bij bestellingen vanaf € 199,- is de bezorging gratis bij onderstaande postcodes

Postcode
Bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen
1619 en 1693
Gratis bezorging
1601-1618
€ 15
1620-1692
€ 15
1694-1699
€ 15
1440-1499
€ 20,-
1700-1789
€ 25,-
1800-1899
€ 35
1900-1999
€ 39,-

Woont u buiten één van de genoemde postcodes? En wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Dat kan natuurlijk altijd. Via ons offerte formulier kunt u gratis en vrijblijvend een scherpe offerte bij ons opvragen.

Overtuigd voor Open circus springkussen?

Weet u genoeg? En weet u eigenlijk wel zeker dat het springkussen huren voor u de juiste keuze is. Neem dan direct contact met ons op om dit mooie en leuke springkussen te reserveren. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen, wij controleren regelmatig of er nieuwe aanvragen binnen zijn gekomen. Wilt u direct meer weten? Dan kunt u natuurlijk ook nog telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan op het telefoonnummer 06-30072021. U weet dan direct of het springkussen op de dag van uw keuze nog vrij is!