mini seaworld overdekt

Het mini seaworld overdekte springkussen is één van de kleinere springkussens. Toch staat het mini seaworld overdekte springkussen garant voor urenlang springplezier voor de kinderen. Door de leuke afbeeldingen op het springkussen, de leuke vrolijke kleurtjes, en de goede kwaliteit van het springkussen kunnen de kinderen urenlang genieten.
Omdat het springkussen overdekt is loopt u geen risico op verbranding van de kinderen door de zon als ze op het springkussen zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook veiliger omdat de kinderen niet over de rand van het springkussen kunnen vallen. Hierdoor kunnen de kinderen extra veilig genieten van het springen op het kussen. Een springkussen huren is daardoor een stuk veiliger.
Om u een goede indruk te geven hieronder een aantal foto’s:
Springkussen mini Seaworld overdekt


Afmeting opgeblazen 3,9 x 3,0 x 2,7
Gewicht: 85 Kilogram
Gewicht blower: 15 Kilogram
Opzettijd: Ca 5 minuten
Afbreken: 1 Persoon
Capaciteit: 6 Personen
Huurprijs: € 59,- per dag incl. BTW

Reserveren

Mini seaworld overdekt springkussen huren

Als u keuze is gevallen op het mini seaworld overdekt springkussen kunt u dit reserveren door ons te bellen of te mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het tijdstip van levering en het weer ophalen van het springkussen. Wij regelen verder alles voor u. Wij zetten het springkussen dus ook voor u op, en breken het weer af. Dat is nog eens gemakkelijk huren. Door deze uitmuntend goede service hebben wij in korte tijd al honderden klanten aan ons weten te binden.
Als u het springkussen huurt kan dit op het gras extra vastgezet worden met de borgpennen die wij erbij leveren. Hierdoor kan het kussen niet verschuiven. Ook op een stenen ondergrond hebben wij grondpennen mee. Deze zijn echter niet altijd passend als de ruimte tussen de tegels niet groot genoeg is om de grondpennen in te kunnen slaan.
Als u nog vragen heeft kunt u deze uiteraard te allen tijden aan ons stellen. Wij helpen u graag verder om een goede keuze te kunnen gaan maken.

Laten bezorgen? Of zelf afhalen?

U kunt ervoor kiezen om het mini seaworld overdekt springkussen te laten bezorgen, opzetten, afbreken en weer ophalen. Of u kunt ervoor kiezen om het mini seaworld overdekt springkussen af te halen bij ons in Andijk.
Als u kiest voor afhalen moet u er wel rekening mee houden dat het circus open springkussen toch een redelijk groot attribuut is. U kunt deze dan ook het best afhalen met een bestelbus of een aanhangwagen.
Om het overzichtelijk te houden hebben wij de regio’s op postcode verdeeld. In onderstaande tabel kunt nagaan wat voor u de bezorgkosten zijn.

Postcode
Bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen
1619 en 1693
Gratis bezorging
1601-1629
€ 15
1656-1699
€ 15
1630-1655
€ 20
1440-1499
€ 25,-
1700-1753
€ 30,-
1770-1775
€ 30
1800-1899
€ 40,-
1754-1769
€ 50,-
1777-1789
€ 50,-
1900-1999
€ 50,-

Woont u buiten één van de genoemde postcodes? En wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Dat kan natuurlijk altijd. Via ons offerte formulier kunt u gratis en vrijblijvend een scherpe offerte bij ons opvragen.