Mini Seaworld overdekt

Het mini seaworld overdekte springkussen is één van de kleinere springkussens. Toch staat het mini seaworld overdekte springkussen garant voor urenlang springplezier voor de kinderen. Door de leuke afbeeldingen op het springkussen, de leuke vrolijke kleurtjes, en de goede kwaliteit van het springkussen kunnen de kinderen urenlang genieten.
Omdat het springkussen overdekt is loopt u geen risico op verbranding van de kinderen door de zon als ze op het springkussen zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook veiliger omdat de kinderen niet over de rand van het springkussen kunnen vallen. Hierdoor kunnen de kinderen extra veilig genieten van het springen op het kussen. Een springkussen huren is daardoor een stuk veiliger.
Om u een goede indruk te geven hieronder een aantal foto’s:
Springkussen mini Seaworld overdekt


Afmeting opgeblazen 3,9 x 3,0 x 2,7
Gewicht: 85 Kilogram
Gewicht blower: 15 Kilogram
Opzettijd: Ca 5 minuten
Afbreken: 1 Persoon
Capaciteit: 5 Personen
Huurprijs: € 69,- per dag incl. BTW


Reserveren

Mini seaworld overdekt springkussen huren

Als u keuze is gevallen op het mini seaworld overdekt springkussen kunt u dit reserveren door ons te bellen of te mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het tijdstip van levering en het weer ophalen van het springkussen. Wij regelen verder alles voor u. Wij zetten het springkussen dus ook voor u op, en breken het weer af. Dat is nog eens gemakkelijk huren. Door deze uitmuntend goede service hebben wij in korte tijd al honderden klanten aan ons weten te binden.
Als u het springkussen huurt kan dit op het gras extra vastgezet worden met de borgpennen die wij erbij leveren. Hierdoor kan het kussen niet verschuiven. Ook op een stenen ondergrond hebben wij grondpennen mee. Deze zijn echter niet altijd passend als de ruimte tussen de tegels niet groot genoeg is om de grondpennen in te kunnen slaan.
Als u nog vragen heeft kunt u deze uiteraard te allen tijden aan ons stellen. Wij helpen u graag verder om een goede keuze te kunnen gaan maken.
 

Onze Bezorgservice

Wilt u een springkussen huren, maar ziet u op tegen alle rompslomp van het ophalen en opzetten?
Bij Springkussenhuren.info heeft u deze problemen allemaal niet. Met onze bezorgservice komen wij de springkussens bij u bezorgen, opzetten, afbreken en weer ophalen tegen zeer scherpe tarieven.

Om het overzichtelijk te houden hebben wij de regio’s op postcode verdeeld. In onderstaande tabel kunt nagaan wat voor u de bezorgkosten zijn.

Postcode
Bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen
1601-1629
€ 20,-
1656-1699
€ 20,-
1630-1655
€ 25,-
1440-1499
€ 30,-
1700-1753
€ 35,-
1770-1775
€ 35,-
1800-1899
€ 45,-
1754-1769
€ 55,-
1777-1789
€ 55,-
1900-1999
€ 55,-

Woont u buiten één van de genoemde postcodes? En wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Dat kan natuurlijk altijd. Via ons offerte formulier kunt u gratis en vrijblijvend een scherpe offerte bij ons opvragen.
Maak een goede keuze en wij zien uw reservering uiteraard graag tegemoet. Omdat al onze kussens nagenoeg nieuw zijn, is het springen op deze kussens een gegarandeerd succes!

Reserveren? Bel 06-53488202

Valmatten

Wij als Springkussenhuren.info zetten ons natuurlijk in dat de kids zo veilig mogelijk kunnen springen. Zo gaan wij mee met het nieuwe Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen 2021. Met dit nieuwe besluit hebben wij direct valmatten aangeschaft die voldoen aan alle eisen. Deze valmatten komen voor de in en uitgang te liggen zodat ook op die plekken geen kind zich kan bezeren. Dit hoeft echter alleen als het springkussen op stenen of een andere harde ondergrond komt te staan. Op gras zijn deze matten dus niet nodig.
De valmatten zijn 1.2m lang en 1.0m diep en sluiten naadloos aan doormiddel van klittenband.

Bij ons huurt u ze al voor €10,-. U huurt dan meteen het juiste aantal valmatten voor het gehuurde springkussen.