Begeleiding bij uw evenement

Wilt u een springkussen huren? En geen zorgen daarbij? Dan ken begeleiding huren bij uw evenement een goede keuze zijn. Of het nu gaat om het huren van een springkussen of één van de (of meerdere) stormbanen. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Door onze kennis en ervaring wordt ieder evenement een succes.
Begeleiding bij uw evenement

Kosten van de begeleiding

Voordat u een keuze kunt maken of begeleiding bij het springkussen iets voor u is wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn.
De kosten voor het huren van onze professionele begeleiders bedragen € 29,50 per uur. Inclusief BTW. Dat is nog eens voordelig de juiste begeleiding bij uw evenement.

Wat kunt u verwachten van onze begeleiders

Onze begeleiders zijn uiteraard vriendelijk voor de kinderen, het is uw feest, en wij moeten er voor zorgen dat de kinderen verantwoord plezier kunnen hebben. Van onze begeleiders kunt u verwachten dat zij continue aandacht hebben voor de kinderen op de springkussens of stormbanen. Zij houden een oogje in het zeil en letten erop dat u rustig kunt genieten van uw evenement.